Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε
Στηρίζουμε την καθημερινότητά σου…
Προσφέρουμε για την αξιοπρεπή διαβίωσή σου…
Δεν είσαι μόνος, Δεν είσαι μόνη…..
Προχωράμε μαζί!

Είμαστε ένας νεοσύστατος οργανισμός (έλπω) που απαρτίζεται από ανθρώπους οι οποίοι μέσα από τις προσωπικές τους εμπειρίες αλλά και τα βιώματα κοντινών τους προσώπων γεννήθηκε η ιδέα να στηρίξουμε και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα της μονογονεϊκής οικογένειας, που στις ήδη δύσκολες συνθήκες, καλούνται να σηκώσουν διπλό βάρος.

Όσοι συμμετέχουμε στην δημιουργία αυτού του οργανισμού είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε αφιλοκερδώς με όλες μας τις δυνάμεις για να αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής σας εξασφαλίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερα δωρεάν είδη και εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Στη σελίδα μας elpo-family.gr θα βρείτε ότι πληροφορίες χρειάζεστε για να γίνετε μέλος.

image-8
image-11

Σκοπός μας

Στόχος μας είναι μέσα από την κάρτα παροχών «έλπω», η οποία θα διανέμεται δωρεάν, τα μέλη μας να έχουν την δυνατότητα αμέσως μετά την εγγραφή τους, να αγοράζουν προϊόντα και να απολαμβάνουν υπηρεσίες με έκπτωση, καθώς και να παίρνουν δωρεάν είδη καθημερινής ανάγκης.

Τα μέλη μας θα λαμβάνουν την κάρτα «έλπω» χωρίς κανένα κόστος και θα ενημερώνονται διαρκώς για τις τρέχουσες προσφορές, εκπτώσεις και δωρεάν παροχές προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα μας και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το διακριτικό τίτλο «έλπω».

Αμεση προτεραιότητά μας είναι να εξασφαλίζουμε τα χρήματα που απαιτούνται προκειμένου να στηρίξουμε όλα τα μέλη μας παρέχοντας σε κάθε μέλος 4 δωροεπιταγές των 50 ευρώ μηνιαίως!